Golfsko

Spørgsmål Kan man købe golfsko online?
Svar

Der er rigtig mange muligheder for at købe golfsko til herrer og damer online. Ovenfor har vi liste nogle af de nyeste modeller fra vores samarbejdspartnere. Listen bliver løbende opdateret i takt med, at vores golfrobot scanner internettet for de nyeste golfsko releases, samt de bedste tilbud på golfsko.

Spørgsmål Hvad skal man kigge efter, når man køber golfsko?
Svar

Når du skal ud og investere i dine første golfsko, så er det ikke kun udseendet og komforten, du skal have for øje. Du skal ligeså vel sørge for, at dine nye golfsko formår at gribe fat i græsset, når du slår til bolden. En stabil base er meget vigtig under dit sving, da det påvirker resultatet af dit skud negativt, hvis du ikke kan få ordentlig fodfæste.

Spørgsmål Kan man nøjes med billige golfsko?
Svar

Ja, det kan du. Selvom golf kan være en dyr sportsgren, så kan du sagtens nøjes med billige golfsko, om du er nybegynder, lettere øvet eller professionel. Det er ikke golfskoene, som afgøre hvor god en runde du går. Så lad ikke prisen på golfsko snyde dig.

Spørgsmål Hvor finder man de bedste golfsko udsalg?
Svar

De fleste golfbutikker og webshops holder løbende udsalg, hvor de sælger produkterne fra de forrige sæsoner til nedsat pris. Vi har opsat en prisrobot, som løbende kigger internettet igennem for de bedste golfsko udsalg. Du kan se de bedste golf udsalg her.

Spørgsmål Skal man vælge golfsko med pigge?
Svar

I golfens verden er der mange meninger omkring, hvorvidt man bør vælge golfsko med pigge eller ej. Mange golfspillere ser det som et kompromis med deres ydeevne, hvis de spiller med golfsko uden spikes. Men sandheden er, at det er de færreste gennemsnitlige golfspillere, som kan mærke forskel på om de spiller med eller uden pigge på deres golfsko.

Før i tiden var det et must at have golfsko med pigge. Men i den moderne tid bliver de såkaldte “spikeless”, og så kaldet “piggeløs”, golfsko mere og mere populære grundet deres alsidighed samt stabilitet og komfort.

Spørgsmål Hvad hvis jeg ikke ønsker at spille med golfsko?
Svar

Hvis du ikke ønsker at spille golf med rigtige golfsko, så kan du sagtens bruger eksempelvis sneakers eller løbesko i stedet for. Dog skal du være opmærksom på, at du vil have svært ved at stå fast i dit sving.