ÅRETS STØRSTE UDSALGSDAG

BLACK FRIDAY GOLF


Hvis du er på jagt efter nyt golftøj, sko eller udstyr, så er det med at sidde klar på Black Friday den 27. november 2020, hvor en lang række danske og udenlandske golfbutikker og webshops afholder Black Friday på golfudstyr.

Golfbutikker Black Friday

Nedenfor har vi samlet en række golfwebshops, som i år afholder Black Friday. Bemærk at priser, tilbudsprocenter og varesortiment kan variere meget i løbet af Black Friday.

billigt golfudstyr

Nike Store

Nikes egen webshop er kendte for at have et af markedets bedste Black Friday sortimenter, hvor du finder alt fra golfsko til tilbehør.

billigt golfudstyr

adidas

Hos adidas har man hvert år til Black Friday nedsat en lang række golfsko, golftøj og meget mere.

billigt golfudstyr

Golfhandsker

Den danske webshop, Golfhandsker.dk,afholder Black Friday med store besparelser på golfhandsker.

Kan man spare penge på golfudstyr til Black Friday?

Ja, det kan du uden tvivl. Langt de fleste golfwebshops afholder Black Friday, hvor der oftest er store besparelser på alt fra golfsko og tøj til udstyr og køller.

Hvor lang tid gælder Black Friday?

Som udgangspunkt er det kun fredag den 27. november 2020 fra 00:00 til 23:59. Men langt de fleste butikker lader deres tilbud kører fra fredag til og med mandag – mandag som også kaldes Cyber Monday.

Skal jeg sidde klar ved computeren?

Med erfaringer fra de sidste par års Black Friday udsalg, så sidder de fleste klar ved computeren, når klokken slår 00:00 fredag den 27. november 2020. Det betyder, at mange webshops oplever et utroligt pres på deres server, hvilket kan betyde at deres side går ned. Så hvis du sidder klar ved midnat, og du ikke kan komme ind på forhandlerens hjemmeside, så er det ikke din computer eller internetforbindelse den er galt med – det er forhandlerens systemer der er overbelastet. Af samme årsag venter mange også med at shoppe Black Friday Golf tilbud til hen på eftermiddagen.