Skip links

Black Friday Golf tilbud

Er du på udkig efter nogle gode Black Friday golf-tilbud? Så læs med her! Vi har samlet nogle af de bedste tilbud, så du kan få fat i nogle gode priser på golfudstyr.

Kan man spare penge på golfudstyr til Black?

Ja, det kan du uden tvivl. Langt de fleste golfwebshops afholder Black Friday, hvor der oftest er store besparelser på alt fra golfsko og tøj til udstyr og køller.

Hvor lang tid gælder Black Friday golfudsalget?

Som udgangspunkt er det kun fredag den 25. november 2022 fra 00:00 til 23:59. Men langt de fleste butikker lader deres tilbud kører fra fredag til og med mandag - mandag som også kaldes Cyber Monday.

Skal jeg sidde klar ved computeren?

Med erfaringer fra de sidste par års Black Friday udsalg, så sidder de fleste klar ved computeren, når klokken slår 00:00 fredag den 25. november 2022. Det betyder, at mange webshops oplever et utroligt pres på deres server, hvilket kan betyde at deres side går ned. Så hvis du sidder klar ved midnat, og du ikke kan komme ind på forhandlerens hjemmeside, så er det ikke din computer eller internetforbindelse den er galt med - det er forhandlerens systemer der er overbelastet. Af samme årsag venter mange også med at shoppe Black Friday Golf tilbud til hen på eftermiddagen.

Er der nogle særlige tilbud på golfudstyr til Black Friday?

Ja, det er der! Der er oftest nogle fantastiske tilbud på golfudstyr på Black Friday. Der plejer at være mange penge at spare på golftøj, golfsko og meget mere. Så hvis du er på udkig efter nogle gode golfdeals, skal du helt sikkert holde øje med nogle af de store online butikker på Black Friday eller bruge vores oversigt her på siden.

Hvor meget kan man forvente at spare på golfudstyr til Black Friday?

Det er svært at sige helt præcist, da der kan være stor variation fra år til år, og fra butik til butik. Men man kan forvente at finde nogle gode tilbud på golfudstyr på Black Friday. Det er ikke ualmindeligt at finde tilbud på 50% eller mere, og det er altså penge, der er godt givet ud, hvis man er på udkig efter nyt golfudstyr.