Skip links

Billigt golfmedlemskab

Det kommer sjældent som en overraskelse for folk, hvad det koster at spille golf. Men alligevel rynker de fleste nybegynder golfspillere deres pande, når de møder årlige kontingenter på +6.000,00 DKK for fuldtids seniorer (26 år og over) medlemskaber.

Alt er selvfølgelig relativt, og for nogle golfspiller kan det give god mening at betale en høj, årlig medlemspris, eftersom det kan åbne op for alt lige fra reducerede priser på greenfees på baner rundt omkring i Danmark og i udlandet til personlige træningstimer og meget andet.

Men for andre, som måske er helt nye til golf, kan det give mening at vælge et billigt golfmedlemskab. Disse går oftest under termen “Golf Flexmedlemskab”, og kommer med en væsentligt lavere pris end førnævnte fuldtidsmedlemskab. Til trods for sit lavere kontingent åbner et flexmedlemskab til golf stadig op for alle de ting, som en golf nybegynder har behov, hvilket blandt andet tæller et DGU medlemskab med tilhørende medlemskort, der åbner op for spil på alle baner i Danmark og udlandet, et officielt handicap og adgang til GolfBox, hvor man blandt andet kan indberette scorecards og booke tider på golfbaner.

Se golfklubberne, som tilbyder flexmedlemskab

Hvad koster et flexmedlemskab til golf?

Prisen for et golf flexmedlemskab svinger en anelse. De billigste steder kan man blive flexmedlem for 500,00 DKK årligt - det gælder bl.a. hos Samsø Golfklub, mens det andre steder, heriblandt Lübker Golf, koster op til 1.100,00 DKK årligt at være flexmedlem.

Hvad er forskellen på at være fuldtidsmedlem og flexmedlem i en golfklub?

Som et flexmedlem i en golfklub har man begrænsede rettigheder i forhold til de spillere, som har et fuldbyrdet medlemskab i klubben. Det betyder blandt andet, at man ofte skal betale for at spille på sin “hjemmebane”, mens fuldtidsmedlemmer har gratis greenfees i klubben. Derudover kan man heller ikke deltage i klubmesterskaber.

Hvad er inkluderet i et flexmedlemskab?

Det afhænger af den enkelte golfklub og deres specifikke regler for flexmedlemskab. Nogle af de ting, der typisk er inkluderet i et flexmedlemskab, er:

  • Adgang til golfbanen på bestemte tidspunkter eller i visse perioder
  • Mulighed for at leje udstyr
  • Rabatter på green fees for gæster
  • Adgang til træningsfaciliteter såsom driving range og putting green.

Det er derfor en god ide at undersøge de specifikke regler og vilkår for flexmedlemskabet hos den golfklub, du overvejer at blive medlem af, for at få en komplet oversigt over, hvad der er inkluderet.

Hvad er fordelene ved et golf flexmedlemskab?

Den største fordel er uomtvisteligt, at du betaler et væsentligt lavere årskontingent end et fuldbyrdet medlem i den selvsamme golfklub gør. Et billigt golfmedlemskab er tilpasset de spillere, som ikke har behov for at bruge sin hjemmebane klub og dennes faciliteter, hver gang der spilles, og som ikke nødvendigvis har al tid i verdenen til at spille golf.

Dernæst følger adgangen (mod betaling af greenfee) til samtlige golfbaner i Danmark, samt muligheden for at nedregulere sit officielle handicap (forkortet “HCP”).

Er der en begrænsning på antallet af gange, jeg kan spille i min hjemmebane klub med et flexmedlemskab?

Det afhænger af den enkelte golfklub og deres specifikke regler for flexmedlemskab. Nogle golfklubber har ingen begrænsninger på antallet af gange, du kan spille med et flexmedlemskab, mens andre har visse begrænsninger, f.eks. et bestemt antal runder pr. år eller måned. Det er derfor en god ide at undersøge de specifikke regler og vilkår for flexmedlemskabet hos den golfklub, du overvejer at blive medlem af.

Hvilke klubber tilbyder et billigt golfmedlemskab?

Flere og flere golfklubber spredt over hele landet er begyndt at tilbyde billige golfmedlemskaber i form af flexmedlemskaber - og det ser kun ud til at gå én vej lige nu. Nedenfor har vi samlet en liste over de golfklubber, som har åbnet op for golf flexmedlemmer.

Liste over golfklubber med billige flexmedlemskaber

Samsø Golfklub Flexmedlem

Pris pr. år: 500,00 DKK
Adresse: Besser Kirkevej 24, 8305 Samsø
Bliv medlem her

Lübker Golfklub Flexmedlem

Pris pr. år: 1.095,00 DKK (inkl. 1 runde gratis)
Adresse: Trent Jones Allé 3, 8581 Nimtofte
Bliv medlem her

Læsø Seaside Golfklub Flexmedlem

Pris pr. år: 745,00 DKK (inkl. 1 runde gratis)
Adresse: Professor Johansens Vej 4, 9940 Læsø
Bliv medlem her

Loyaltee Club

Pris pr. år: 595,00 DKK
Vælg mellem Kellers Park Golf Club, Markusminde Golf Club eller Øland Golfklub.
Bliv medlem her

Fandt du ikke, hvad du søgte?